Bezorgen

Als (zelfstandig) ondernemer of aannemer heeft u het altijd druk. Wij komen zelf uit de bouw, dus kunnen er als geen ander over meepraten. Dan is het natuurlijk ideaal wanneer u niet zelf uw bouwmaterialen hoeft op te halen. Indien gewenst bezorgen we uw materialen dan ook graag bij u thuis of op de bouw. Zo kunt u meteen aan de slag en gaat er geen tijd verloren.

Natuurlijk bepaalt u helemaal zelf wanneer u de bezorging wilt laten plaatsvinden. Zo kunt u ruim op tijd bestellen, zonder dat de materialen te vroeg worden geleverd en u daardoor in de weg liggen. Maar belangrijker nog: u weet zeker dat u niet zonder de benodigde middelen komt te zitten, waardoor de klus vertraging zou oplopen. In overleg is ieder gewenst bezorgmoment mogelijk.

Liever afhalen?

Vanzelfsprekend is het ook gewoon mogelijk om uw materialen te komen afhalen. Geef uw bestelling alvast door, dan zorgen wij dat alles voor u klaarstaat, zodat u uw bestelling zo kunt meenemen. Bovendien weet u dan zeker dat het door u gewenste artikel voorradig is.

Drive Thru
Snel je bouwmaterialen laten laden? Dat kan! Je kunt bij ons Drive Thru bouwmaterialen halen en droog laden, wel zo makkelijk! 

Voor contact bel naar

0578 - 69 66 59