Over ons

Groothandel in bouwmaterialen

De Kamperzijweg 6 in Heerde is al decennialang een vertrouwd adres voor aannemers, zelfstandige klussers en particulieren uit het dorp, maar zeker ook de wijde omstreken. Van Apeldoorn tot Zwolle komt men bij ons voor bouwmaterialen. Niet alleen omdat wij nu eenmaal altijd een ruime voorraad hebben van A-merk bouwmaterialen tegen scherpe prijzen. Ook onze expertise en de tijd die nemen om u als klant van passend advies te voorzien is wat men in ons bedrijf waardeert.

Vakkundig advies

Wij vinden het belangrijk dat u uw klus met de juiste materialen kunt volbrengen. Onze verkopers zijn zelf afkomstig uit de bouw en hebben jarenlange ervaring met alle denkbare materialen. Het zijn bovendien gemotiveerde, inlevende mensen die graag met u meedenken. Komt u dus ergens niet uit, kunt u een bepaald artikel niet vinden of kunt u tips gebruiken over hoe u uw project het best aan kunt pakken? Vraag gerust, wij nemen graag de tijd voor u!

Professional nodig? Vraag het ons!

Dat we met onze groothandel in bouwmaterialen al sinds jaar en dag op dezelfde plek gevestigd zijn, brengt nog een mooi voordeel met zich mee. Veel van onze klanten vormen inmiddels een bekend gezicht in onze zaak. We kennen elkaar. Als aannemer, zzp’er óf particulier kunt u hier gebruik van maken. Zoekt u een vakman voor een specifieke klus Laat het ons weten! Grote kans dat de persoon die u zoekt zich in ons netwerk bevindt. Wij brengen u graag met elkaar in contact!