Keralit gevelbekleding en dakrandpanelen

Kleurmonsters aanvragen: Keralit gevelbekleding en dakrandpanelen
 

Op zoek naar een frisse look voor je huis zonder de eeuwige zorg van onderhoud? Keralit brengt de oplossing met hun onderhoudsarme en duurzame gevel- en dakrandpanelen. Met 37 kleuropties biedt Keralit een wereld aan keuze, en het mooiste?

Je kunt gratis kleurmonsters aanvragen om thuis op je gemak de perfecte match te vinden. Zeg vaarwel tegen schilderwerk, dankzij Keralit’s weerbestendige panelen die beloven je huis 10 jaar lang kleurvast en stijlvol te houden.

Gemaakt van het unieke Fiberyl©, garandeert Keralit topkwaliteit onder constante ISO 9000 controle, waardoor je panelen sterk, duurzaam en bijna immuun voor krimp en uitzetting zijn. En het installeren? Een fluitje van een cent met de snelle montage, waardoor je woning in no-time een prachtige, massieve uitstraling krijgt.

Kies voor Keralit en draag bij aan een groenere planeet; minder bomenkap, geen vervuilende onderhoudsproducten, en een liefde voor gerecyclede materialen. En als het tijd is voor een schoonmaak, volstaat een simpel sopje om je gevel of dakrand weer te laten stralen. Kies slim, kies Keralit.

Kufa kunststof kozijnen bij Van Olst Bouwmaterialen

Bij Van Olst Bouwmaterialen hebben we korte lijnen met Kufa Raamsystemen. Vrijwel alle kunststof kozijnen van dit Nederlandse topmerk kunnen we leveren. De kozijnen worden geheel naar uw wensen klaargemaakt. Wilt u een adviseur spreken? Kom gerust langs bij onze showroom in Heerde, op werkdagen van 7 tot 17.00 uur. Kunststof kozijnen die u besteld heeft, kunt u hier ophalen. Wij kunnen de materialen ook bij u thuis of op de bouwplaats afleveren, zodat er geen tijd verloren gaat. Hoe dan ook, Van Olst Bouwmaterialen is uw adres voor Kufa kunststof kozijnen.

Drive Thru
Snel je bouwmaterialen laten laden? Dat kan! Je kunt bij ons Drive Thru bouwmaterialen halen en droog laden, wel zo makkelijk! 

Voor contact bel naar

0578 - 69 66 59