Kufa kunststof kozijnen

Van Olst Bouwmaterialen is hét adres voor bouwmaterialen in Heerde en de wijde omtrek. Aannemers, zelfstandige klussers en particulieren kunnen hier terecht voor A-merk bouwmaterialen tegen scherpe prijzen. Aan ons zeer complete assortiment mogen kunststof kozijnen natuurlijk niet ontbreken. Dit type kozijnen is onderhoudsarm, duurzaam en isolerend. Bovendien zijn ze bestand tegen ieder Nederlands weertype en gemakkelijk in onderhoud. Al onze kunststof kozijnen zijn van het kwaliteitsmerk Kufa. Met keuze uit vele kleuren, houtprints, profieltypen en houtverbindingen vinden we vrijwel zeker de juiste kunststof kozijnen voor u. Komt u ze ophalen, of bezorgen we ze bij u op de bouw?

 

Kunststof kozijnen met de uitstraling van hout

Kunststof kozijnen hebben vele voordelen ten opzichte van houten kozijnen. Alleen al het niet hoeven schilderen is voor veel mensen reden genoeg om voor kunststof te kiezen. Wie eigenlijk meer van de uitstraling van hout houdt, slaat met Kufa kunststofkozijnen twee vliegen in één klap. Producent Kufa Raamsystemen past namelijk een aantal innovaties toe op kunststof kozijnen, die ze een levensechte look en feel van houten kozijnen geven. Eén van deze innovaties is Realwood® folie, een unieke houtnerffolie voor kunststof kozijnen en andere producten.

 

Realwood® folie

Om de kunststof kozijnen zoveel mogelijk op houten kozijnen te laten lijken, kunnen ze zowel aan de buitenzijde als de binnenzijde worden voorzien van de Realwood® folie. Deze unieke folie geeft de indruk van een echte houtvlam, veel meer nog dan traditionele folies. Wat voor hout, dat bepaalt u zelf; er zijn maar liefst 10 kleuren Realwood® folie waarmee uw kunststof kozijnen kunnen worden uitgerust.

 

HVL-kozijn: houtverbindingslook in de hoek

Nog een innovatie die Kufa Raamsystemen toepast is de HVL-verbinding. Traditioneel worden kunststof kozijnen in de hoeken verbonden met een verstekverbinding, een strakke, naadloze hoekverbinding die sterk en duurzaam is. Hieraan is echter vaak te zien dat het geen echte houten kozijnen zijn. Met een HVL-verbinding (houtverbindingslook) is schuine las als het ware onzichtbaar. In plaats van de schuine las is een verbinding zichtbaar zoals men gewend is van een houten kozijn. Er zit diepte in de verbinding, waardoor er een schaduwlijn ontstaat die lijkt op die van een traditioneel houten kozijn. De duurzaamheid en stevigheid blijven hierbij behouden.

Kufa Raamsystemen is de eerste kunststofkozijnenproducent in Nederland die in het bezit is van het KOMO-certificaat voor het produceren van HVL-kozijnen.

 

Authentieke uitstraling met dubbel HVL

Met een dubbele HVL-verbinding is ook de schuine las aan de binnenzijde verleden tijd. Het kunststof kozijn krijgt houtlookverbindingen aan zowel de buiten- als de binnenzijde. Het resultaat is een kozijn dat nog meer lijkt op een traditioneel houten kozijn. Dubbel HVL wordt dan ook vaak toegepast bij projecten waarbij een authentieke uitstraling van het gebouw gewenst is, zoals bijvoorbeeld bij historische gebouwen, monumenten en traditionele woningen.

Ook voor “dubbel HVL®” is Kufa Raamsystemen in het bezit van een KOMO-attest met productcertificaat.

Kufa kunststof kozijnen bij Van Olst Bouwmaterialen

Bij Van Olst Bouwmaterialen hebben we korte lijnen met Kufa Raamsystemen. Vrijwel alle kunststof kozijnen van dit Nederlandse topmerk kunnen we leveren. De kozijnen worden geheel naar uw wensen klaargemaakt. Wilt u een adviseur spreken? Kom gerust langs bij onze showroom in Heerde, op werkdagen van 7 tot 17.00 uur. Kunststof kozijnen die u besteld heeft, kunt u hier ophalen. Wij kunnen de materialen ook bij u thuis of op de bouwplaats afleveren, zodat er geen tijd verloren gaat. Hoe dan ook, Van Olst Bouwmaterialen is uw adres voor Kufa kunststof kozijnen.

Drive Thru
Snel je bouwmaterialen laten laden? Dat kan! Je kunt bij ons Drive Thru bouwmaterialen halen en droog laden, wel zo makkelijk! 

Voor contact bel naar

0578 - 69 66 59